*** Gratis verzending vanaf €75 (BE) *** Boek je homeparty via de contactpagina***

LOFTY MANNER

Lofty Manner is een jong Nederlands merk dat bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid. Lofty Manner brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder. 

YENTL.K

Yentl K by Yentl. Een Belgisch merk van influencer Yentl Keuppens en fashion entrepreneur Charlotte Nollet. Yentl K is vrouwelijk, klassenboek, romantisch én met de nodige dosis glitter. 

 

 

RUT & CIRCLE

Rut & Circle is een Zweeds modebedrijf dat sinds 2007 betaalbare kleding maakt geïnspireerd op de laatste internationale trends. Rut & Circle heeft zich gericht op het kunnen vertegenwoordigen van de moderne vrouw in elke fase van haar leven. De collecties van Rut & Circle bevatten een breed scala aan kleding voor elke gelegenheid, van alledaagse t-shirts en jeans tot een jurk voor een avondje uit. Rut & Circle is een vooruitstrevend merk, voortdurend in ontwikkeling door de nooit eindigende wil om de laatste trends tegen lage prijzen te maken en te communiceren.

 

 

 

TERUG NAAR BOVEN