*** Gratis verzending vanaf €75 (BE) *** Boek je homeparty via de contactpagina***

 

 

Over ons

Jaycee’s is een online kledingshop ontstaan uit liefde en passie voor betaalbare kleding. De naamkeuze is zeer bewust gekozen uit een samenvoegsel van onze grootste liefdes nl. onze kinderen Jayden en Candice. We zijn deze uitdaging aangegaan als team waar papa en mama deze shop op poten zetten uit de liefde en vreugde die wij van onze kinderen krijgen.

We zoeken voor jullie uit welke de laatste nieuwe trends zijn en spelen in op de mode die eraan staat te komen door het volgen van trendsetters uit de kledingwereld. Onze collecties zullen bijgevolg ook exclusieve items bevatten, dus blijf ons wekelijks volgen zodat je ze kan ontdekken.

Voor ons is het belangrijk dat al onze items makkelijk met elkaar te combineren zijn om de look te creëren die jij mooi vindt.


Sinds kort hebben we 2 merken in ons gamma.

Lofty Manner is een jong Nederlands merk dat bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor iedere gelegenheid. Lofty Manner brengt snel wisselende collecties uit. Door een gelimiteerde productie is ieder item bijzonder. 

Rut & Circle is een Zweeds modebedrijf dat sinds 2007 betaalbare kleding maakt geïnspireerd op de laatste internationale trends. Rut & Circle heeft zich gericht op het kunnen vertegenwoordigen van de moderne vrouw in elke fase van haar leven. De collecties van Rut & Circle bevatten een breed scala aan kleding voor elke gelegenheid, van alledaagse t-shirts en jeans tot een jurk voor een avondje uit. Rut & Circle is een vooruitstrevend merk, voortdurend in ontwikkeling door de nooit eindigende wil om de laatste trends tegen lage prijzen te maken en te communiceren.

Binnenkort mogen wij nog een 3e merk verwelkomen: Yentl K by Yentl. Een Belgisch merk van influencer Yentl Keuppens en fashion entrepreneur Charlotte Nollet. Yentl K is vrouwelijk, klassenboek, romantisch én met de nodige dosis glitter. 

Deze 3 merken vullen we aan met dé musthaves van het seizoen, persoonlijk geselecteerd door Natalie.

Wat lang leefde als een droom is uiteindelijk werkelijkheid geworden.

 

Wat ons drijft, onze waarden

 

  • Eenvoud
    Mooie kledij moet niet altijd duur zijn. Wij bieden betaalbare kleding die bij anderen in het oog zullen springen.

  • Waardetoevoegen
    Door de juiste combinaties van kledij en accessoires creëren we een toegevoegde waarde die net dat tikkeltje meer te bieden heeft.

  • Stralen 
    We streven naar meer passie in kledij, nieuwe energie, innovatieve ideeën en de wil om jullie te laten schitteren. We gaan voor sterren in jullie ogen.

Ons doel

Wij matchen de kledij aan de vrouw van deze drukke wereld!

Als vrouw leef je in een wereld die jou alle kansen geeft én verwacht dat je ze allemaal waarmaakt. Dus stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd? In welke levensfase je ook zit, onze kledij helpt jou thuiskomen bij jezelf. Kies vrij en zonder schuldgevoel. Onze kledij staat voor vrouwenkracht. De wereld heeft die hard nodig…😉


Zit je met een vraag, weet je niet goed welke maat of wil je de kledij komen passen? Stuur een mailtje of contacteer ons via Facebook of Instagram.


Veel shopplezier!


Liefs Natalie & Jorg
Jayden & Candice

 


 

TERUG NAAR BOVEN