*** Nieuwe Collectie! *** Gratis verzending vanaf €75 (BE)

 

 

Over ons

Jaycee’s is een online kledingshop ontstaan uit liefde en passie voor betaalbare kleding. De naamkeuze is zeer bewust gekozen uit een samenvoegsel van onze grootste liefdes nl. onze kinderen Jayden en Candice. We zijn deze uitdaging aangegaan als team waar papa en mama deze shop op poten zetten uit de liefde en vreugde die wij van onze kinderen krijgen.

We zoeken voor jullie uit welke de laatste nieuwe trends zijn en spelen in op de mode die eraan staat te komen door het volgen van trendsetters uit de kledingwereld. Onze collecties zullen bijgevolg ook exclusieve items bevatten, dus blijf ons wekelijks volgen zodat je ze kan ontdekken.

Voor ons is het belangrijk dat al onze items makkelijk met elkaar te combineren zijn om de look te creëren die jij mooi vindt. Winkelen wordt dus nooit saai.

Wat lang leefde als een droom is uiteindelijk werkelijkheid geworden.

 

Wat ons drijft, onze waarden

 

  • Eenvoud
    Mooie kledij moet niet altijd duur zijn. Wij bieden betaalbare kleding die bij anderen in het oog zullen springen.

  • Waardetoevoegen
    Door de juiste combinaties van kledij en accessoires creëren we een toegevoegde waarde die net dat tikkeltje meer te bieden heeft.

  • Stralen 
    We streven naar meer passie in kledij, nieuwe energie, innovatieve ideeën en de wil om jullie te laten schitteren. We gaan voor sterren in jullie ogen.

Ons doel

Wij matchen de kledij aan de vrouw van deze drukke wereld!

Als vrouw leef je in een wereld die jou alle kansen geeft én verwacht dat je ze allemaal waarmaakt. Dus stel je hoge eisen aan jezelf, loop je jezelf voorbij en word je geleefd.

In welke levensfase je ook zit, onze kledij helpt jou thuiskomen bij jezelf. Kies vrij en zonder schuldgevoel. Onze kledij staat voor vrouwenkracht. De wereld heeft die hard nodig…😉

 

What the world needs now…

 

TERUG NAAR BOVEN